Ševrolet predstavio novi model Traks

Novi model Ševrolet Traks (Trax), koji je danas predstavljen na beogradskom Sajmu automobila, pojaviće se u prodaji u Srbiji već u aprilu.

Tanjug video

BEOGRAD - Novi model Ševrolet Traks (Trax), koji je danas predstavljen na beogradskom Sajmu automobila, pojaviće se u prodaji u Srbiji već u aprilu.

Ševrolet Traks, tipičan predstavnik B segmenta SUV vozila, dostupan je sa pogonom na dva ili četiri točka, a startna cena za Srbiju je 16.399 evra. Kako je rečeno na konferenciji za novinare u okviru "Pres dana" 51. Salona automobila u Beogradu, prodaja počinje od aprila, dok će prva vozila biti isporučena u maja.

Ovaj model američkog proizvođača dostupan je sa tri verzije motora - dve benzinske (1.6 sa 115 KS I 1.4 turbo sa 140 KS), kao I 1.7 dizel motor sa 131 konjskom snagom. U ponudi je šestostepeni manuleni menjač, kao i automatski menjač koji poseduju start-stop funkciju koja smanjuje potrošnju goriva I emisiju ugljendioksida.

Ševroletov menadžer za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju, Mile Ivanov, izjavio je da je Ševrolet Traks dostupan u dva paketa opreme, i da je najbitnija karakteristika što se u u ovom modelu prvi put nalazi Ševrolet Nailing, što je novina u ponudi za mala SUV vozila.

“Nailing je multimedijalni sistem koji povezuje mobilni telefon sa LCD ekranom u automobilu, kako bi bili u mogućnosti da strimujete sadržaj sa telefona, kao što je navigacija ili Itjuns (Itunes), ali i da pretražujete internet, a da pritom ne ugrožavate bezbednost u saobraćaju”, objasnio je Ivanov.

Ševrolet je premijerno predstavio na Salonu automobila u Beogradu i Ševrolet Kamaro, Kruz Stejšn vagon, kao i Ševrolet Malibu, vozila koja su izašla tokom prošle godine u Evopi, ali nisu bila viđena do sada u Beogradu.

Video galerija:

Tagovi: Ševrolet, automobili, Sajam automobila

Share