Isporuke poljoprivredne mehanizacije

Vladina Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, koju vodi ministar Sulejman Ugljanin, najavila je danas da će organizovati isporuku poljoprivredne mehanizacije u osam lokalnih samouprava za 761 domaćinstvo, koji su to ...

Tanjug/J. Pap, ilustracija

BEOGRAD - Vladina Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, koju vodi ministar Sulejman Ugljanin, najavila je danas da će organizovati isporuku poljoprivredne mehanizacije u osam lokalnih samouprava za 761 domaćinstvo, koji su to pravo stekli po javnom konkursu, objavljenom 24. aprila.         

Korisnicima će biti isporučeni motokultivatori, sistemi za navodnjavanje, muzilice, plastenici.

Isporuke će početi u Novoj varoši, 13. avgusta, na Potesu Branoševac i Priboju, na lokaciji kod INKOP-a; zatim slede Novi Pazar, 15. avgusta, Tutin, 16., kod Stadiona, zatim  Sjenica, 19. avgusta, kod Sportske hale, Prijepolje, 20. avgusta - kod hotela "Mileševo“, Ivanjica, 21. avgusta na Jelića polju (Sajmište).

Na kraju će ispruka biti obavljena u Raškoj, ali termin za sada nije određen.

Za sva dalja obaveštenja, zainteresobani mogu da se obrate preko e-maila: pr@mbp.gpv.rs <mailto:pr@mbp.gpv.rs> ili na telefon br. 064-8350-228 Julijani Mojsilović; pomoćnici monsitra Ifeti Radnočić, na radoncic@kornrp.gov.rs i telefon br. o64-8350-008; kao i Edibu Kajeviću na   ekajevic@kornrp.gov.rs , telefon br. 064-8350-094.

Tagovi: poljoprivredna mehanizacija, poljoprivreda, subvencije, lokalna samouprava

Share