DW: Tvrdo prizemljenje hrvatske nacionalne avio-kompanije

Povratak stalno istih kriza u kojima se vrti Kroacija erlajns ukazuje, pre svega, na odabir lošeg modela restrukturiranja, ocenjuje danas radio Dojče vele (DW) u analizi u kojoj nastoji da odgovori na pitanje kakve se pouke mogu izvući iz komšiluka - iz kraha Adrije u Sloveniji, odnosno iz uspona Er Srbije.

Foto croatiaairlines.com

BERLIN - Povratak stalno istih kriza u kojima se vrti Kroacija erlajns ukazuje, pre svega, na odabir lošeg modela restrukturiranja, ocenjuje danas radio Dojče vele (DW) u analizi u kojoj nastoji da odgovori na pitanje kakve se pouke mogu izvući iz komšiluka - iz kraha Adrije u Sloveniji, odnosno iz uspona Er Srbije.

"Krizni ciklusi u Kroacija erlajnsu postali su gotovo pravilniji od redovnih letova te hrvatske državne avio-kompanije. Najnoviji je prošle nedelje obeležio i jedan upečatljiv, simboličan moment: s poletanjem iz Zagreba kasnio je vanredni čarter aranžman za gostovanje fudbalskog kluba Dinamo u Mančesteru, u okviru evropske Lige šampiona. I to čak dva i po sata", navodi se u tekstu.

 

 

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Tagovi: DW, Croatia airlines

Share