Međunarodni dani razgovora sa Nemačkom krajem septembra

Republički fond za PIO saopštio je da se međunarodni dani razgovora sa Nemačkom održavaju krajem septembra u BG i Kraljevu i da u njima mogu učestvovati osiguranici koji imaju staž osiguranja navršen u SRB i Nemačkoj, kao i korisnici prava iz PIO ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju.

Foto logo

BEOGRAD - Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje saopštio je danas da se međunarodni dani razgovora sa Nemačkom održavaju krajem septembra u Beogradu i Kraljevu i da u njima mogu učestvovati osiguranici koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Nemačkoj, kao i korisnici prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju.

Međunarodni dani razgovora sa Nemačkom održavaju se 24. septembra u Kraljevu od 9 do 16.00 časova u prostorijama Filijale Fonda u tom gradu i 25. i 26. septembra u Beogradu, od 9 do 17 časova u sredu i u četvrtak od 9 do 13 sati u prostorijama Službe i Filijale za grad Beograd na Novom Beogradu.

 

 

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Tagovi: Srbija, Nemačka, PIO

Share