OVS: Naše investicije su dokaz poverenja u Srbiju

U veseloj atmosferi, italijanska modna kuća OVS otvorila je danas tačno u podne prodavnicu na Terazijama - svoju 141. van Italije. Dinamična modna linija, živost boja i prepoznatljiva italijanska ležernost

Screenshot Video Tanjug

BEOGRAD - U veseloj atmosferi, italijanska modna kuća OVS otvorila je danas tačno u podne prodavnicu na Terazijama - svoju 141. van Italije. Dinamična modna linija, živost boja i prepoznatljiva italijanska ležernost odlike su nove modne kolekcije ponuđene po pristupačnim cenama.

"Došli smo da ponudimo najbolje što imamo. Ovde smo predstavili naš novi, inovativni koncept, jedno sasvim novo iskustvo u svakom pogledu - od dinamične atmosfere same prodavnice do tzv. mode beng-on trenda“, kaže direktor OVS-a, Franćesko Sama za Tanjug.

Poenta je dati budućem kupcu slobodu da kreira sopstveni stil, ali uvek s tim prepoznatljivom pečatom Ovijesea.

"To umemo najbolje. U Italiji smo broj jedan, želimo da to budemo i ovde“, kaže Tanjugov sagovornik.

OVS je prvu prodavnicu u Srbiji otvorio 2009.godine, sledeća godina je bila vreme konsolidacije, u dve naredne su otvorene prodavnice u još nekoliko gradova.

"Mi smo već prisutni van Beograda, imamo prodavnice u Nišu, Kragujevcu...Kada saberemo, imamo nekih desetak prodajnih objekata u Srbiji, koji čine deo naše porodice. Tome smo dodali i ovu prodavnicu u Beogradu. Naše investicije u Srbiji su dokaz našeg poverenja u ovo tržište. Došli smo ovde da ostanemo, i da rastemo“, poručio je Sama.

Srbija ima u sastavu svog stanovništva jako veliki broj mladih i to je velika vrednost, samo po sebi. Ali ti mladi pokreću i potrošnju, pokreću inovaciju, samim tim i rast neke zemlje. Upravo toj populaciji se obraćamo, objašnjava Tanjugov sagovornik.

Osim toga, dodaje on, "u Srbiju smo došli zato što verujemo u zemlje koje imaju sposobnost da osete duh Italije, koje prepoznaju stil, kada je moda u pitanju. Mi jesmo okrenuti mladima, ali nas brend je broj jedan u Italiji zato što je porodičan, što se obraća svima...i opet ponavljam, što nudimo izuzetno povoljne cene“.

Kriza koja pogađa i Italiju i Srbiju i ceo svet, jednostavno - postoji, ali to nije razlog da prestanemo da radimo, da idemo napred, kaže on.

"O krizi čitamo svaki dan u novinama. Ali ne treba zaboraviti da se ona manifestuje drugačije - sve zavisi o kojim ciljnim grupama govorimo", dodaje Sama.

Ne uzrujava ga ni činjenica što u Beogradu i Srbiji već niz godina posluju poznati svetski modni brendovi.

"Ista priča je svuda u svetu, isto je i kod nas, u Italiji. Konkurencija je važna i za rast kompanije, tera vas da budete bolji", dodaje Sama i zaključuje, uz osmeh, da ipak postoji razlog zbog koga 14 miliona ljudi godišnje kupuje OVS robu u Milanu, Šangaju, Moskvi, Kijevu...

Video galerija:

Tagovi: OVS, investicije, Srbija, Franćesko Sama,

Share