Italijanska brza moda na Terazijama

Italijanski vodeći modni brend, OVS, sutra otvara nov prodajni objekat na beogradskim Terazijama, nudeći novi imdiž i novo modno iskustvo, najavio je danas generalni direktor kompanije Franćesko Sama.

Generalni direktor OVS-a Frančesko Sama, Tanjug, S. Radovanović

BEOGRAD - Italijanski vodeći modni brend, OVS, sutra otvara nov prodajni objekat na beogradskim Terazijama, nudeći novi imdiž i novo modno iskustvo, najavio je danas generalni direktor kompanije Franćesko Sama.

Na hiljadu kvadratnih metara, na prostoru nekadašnje RK Beograd, OVS - Ovieze, skupa sa poznatim brendom dekorativnih kućnih elemenata Koinkaza (Coincasa), želi da pre svega mlađoj generaciji ponudi adekvatan, dinamičan izbor po, kako je rekao Sama, veoma povoljnim cenama.

"Prodajemo 120 miliona komada odeće, kroz naše prodajne objekte prođe godišnje više od 40 miliona posetilaca. OVS ima 140 prodavnica u svetu, a od sutra i 141", rekao je Sama.

"U Italiji, svako domaćinstvo ima našu odeću. Želimo da tako bude i u Beogradu", dodao je on.

Ekonomska kriza nije prepreka ovom brendu da ide napred, traži nove izazove, nova tržišta, ali i da daje šansu mladim dizajnerima širom sveta da svoje iskustvo i vizije predstave jezikom mode. Sama veruje da je, uprkos krizi, mlađa generacija ta koja nosi društvo, reaguje i odgovara na promene, i italijanska modna kuća se zato njima i obraća. Ne samo dizajnom te nove, tzv. brze mode, nego i vrlo pristupačnim cenama.

Prosečna cena nove kolekcije, rekao je on, kreće se oko 20 evra po komadu, a džinsa, koji je lider u njihovoj paleti modnih predmeta - 15 evra.OVS i Coincasa su brendovi Koin grupe (Gruppo Coin), kojoj pripadaju i brendovi IANA, Bernardi i Excelsior Milano. 

Tagovi: OVS, moda, trgovina

Share