Počeo onlajn sajam "Virtualni dani karijera i znanja"

Regionalni onlajn Sajam zapošljavanja i obrazovanja \"Virtualni dani karijera i znanja 2015\" počeo je danas i trajaće do 28. oktobra na adresi www.dankarijera.com.

Tanjug, ilustracija

BEOGRAD- Regionalni onlajn Sajam zapošljavanja i obrazovanja \"Virtualni dani karijera i znanja 2015\" počeo je danas i trajaće do 28. oktobra na adresi www.dankarijera.com.

Posetiocima iz Srbije će se predstaviti više od 20 izlagača koji će ponuditi oko 150 oglasa i programe za obuku, saopštili su danas organizatori.

Ovogodišnji sajam je pre svega namenjen pripadnicima takozvane  generacije Y, a događaj već šest godina tradicionalno organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje u regionu - iz Srbije sajt poslovi.infostud.com, u saradnji sa Infostudovim obrazovnim sajtom najstudent.com, portal www.moj-posao.net iz Hrvatske i posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Kao i prethodnih godina svi zainteresovani sajmu mogu da pristupe u bilo koje vreme iz svojih domova i da pregledaju oglase za posao, obuke i kurseve bitne za razvoj karijere.

Ove godine u potrazi za zaposlenima su kompanije Nestle Adriatic S d.o.o, Lidl Supermarketi, Philip Morris International d.o.o., JT International AD Senta, Telenor d.o.o, Koncern Bambi a.d, Trizma, Cooper Tire & Rubber Company Serbia d.o.o, Lion Group, eFront, Ernst & Young d.o.o Beograd.

Mlade posao očekuje i u Societe Generale Banci Srbija a.d, Orion Telekomu d.o.o, Nelt Co d.o.o, Naftnoj industriji Srbije a.d. Novi Sad, UniCredit Banci Srbija a.d.

Osim ponuda za posao, programe obuka i kurseva će ponuditi Cotrugli Busineš Sćool, Kursevi.com, Francuski institut u Srbiji - Campus France Serbie, Ambasada Kanade, Australian Trade Commišion i LINK group d.o.o., piše u saopštenju.

Tagovi: Sajam,pocetak,\"Virtualni dani karijera i znanja\"

Share