Opel Antara na akciji

Kompanija Opel pripremila je značajan popust za svog terenca, model Antaru, saopšteno je danas iz kompanije.

Opelova fabrika u Nemačkoj (AP/F. Augstein, ilustracija)

BEOGRAD - Kompanija Opel pripremila je značajan popust za svog terenca, model Antaru, saopšteno je danas iz kompanije.

Antara sa pogonom na prednjim točkovima, manuelnim šestostepenim menjačem i 2,4-litarskim benzinskim motorom od 167 ks iznosi 19.542 evra, dok je za ljubitelje dizela  u ponudi verzija sa 2,2-litarskim dizel motorom od 163 ks, s pogonom na prednjim točkovima i šestostepenim manuelnim menjačem, po ceni od 20.988 evra.

Obe varijante dolaze sa Endžoj paketom opreme, koji uključuje elektronski klima uređaj (dve zone), kožni volan, kožnu ručicu menjača, grejanje prednjih sedišta, centralni naslon za ruku (napred), aluminijumske naplatke od 17 inča, zatamljena stakla, električne podesive bočne retrovizore sa grejačima, električne prednje i zadnje podizače prozora, metalik krovne šine, električnu parking kočnicu, ESP, ABS, prednja svetla za maglu, pomoć pri kretanju uzbrdo, radio CD 40, 7 zvučnika, MP3, USB, navodi se u saopštenju.

Dinamična Opel Antara s pogonom na svim točkovima, automatskim šestostepenim menjačem i 2,2-litarskim dizel motorom od 163 ks dostupna je po ceni od 25.999 evra. Pored opreme sadržane u Endžoj paketu, ova verzija Antare dolazi u metalik boji i sa putnim računarom, parking senzorima, tempomatom, grafičkim info-displejom i aluminijumski naplacima od 18 inča.

Najjača verzija Opel Antare, s pogonom na svim točkovima, automatskim šestostepenim menjačem i 2,2-litarskim motorom od 163 ks, uključujući bogati i sofisticirani Cosmo paket opreme, staje 29.186 evra. 

Tagovi: Opel, automobili, popusti

Share