Uručene nagrade za promotivni nastup na sajmu automobila

Kompanije Ferdinand Bilstein South East Europe d.o.o, Mercedes Benz Srbija i Crna Gora, i Reno Nisan Srbija dobitnici su velikog Gran prija za najbolji promotivni nastup na 51. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu.

Predstavnik kompanije Renault - Nissan prima nagradu Sajma automobila 2013. (Tanjug, D. Stanković)

BEOGRAD - Kompanije Ferdinand Bilstein South East Europe d.o.o, Mercedes Benz Srbija i Crna Gora, i Reno Nisan Srbija dobitnici su velikog Gran prija za najbolji promotivni nastup na 51. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu.  

Diplome za uspešan promotivni nastup dobili su Delta Automoto za izlagački program Hondinih vozila i predstavljanje brenda BMW, Verano Motors generalni distributer Pežo automobila za Srbiju i preduzeće Grand Motors, ekskluzivni distributer Forda za domaće tržište.

Prizananja su takođe dobili Tojota Srbija  za izlaganje kompletne game automobila i doprinos zaštiti životne sredine kao i kompanija Reno Nisan Srbija za nastup brenda Dačia, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare. Specijalno priznanje za aktivaciju na štandu dobila je takođe kompanija Delta Motors za "MINI - Dizajn tu bi normal" (Designed to be Normal).

U kategoriji prateći program diplome za uspešan promotivni nastup dobili su NIS a.d., Gp Group, Ehrle Sistemi d.o.o., Shopgroup za izlagački program Eneos i Eko Serbia a.d.  Specijalna priznanja u ovoj kategoriji dodeljena su kompaniji Ecoforte  za predstavljanje unapređenih BRC sistema za tečni naftni gas kao i studentima Fakulteta primenjenih umetnosti za predstavljanje radova iz oblasti automobilskog dizajna odnsno  Formula student timu za predstavljanje svog nagrađenog konstruisanog trkačkog vozila - formule pod nazivom "drumska strela", saopšteno je na konferenciji za medije.

Na 7. Međunarodnom sajmu motocikala diplome za uspešan promotivni nastup dobili su Radulović d.o.o. i Benelli Motors d.o.o.

Video galerija:

Tagovi: Sajam automobila, nagrade, automobili, Mercedes, Reno

Share