Verano: Piznanje je dokaz visokih poslovnih standarda

Svako priznanje je veoma značajno, jer uvažava naš dugogodišnji rad na ovom tržištu, izjavila je danas Tanjugu menadžer za odnose s javnošću Verano Motorsa, Marijana Sekulić, povodom dobijanja priznanja za uspešan promotivni..

Predstavnica Veran0o Motorsa kojoj je uručena diploma ovogodišnjeg Sajma autmbila (Tanjug, D. Stanković)

BEOGRAD - Svako priznanje je veoma značajno, jer uvažava naš dugogodišnji rad na ovom tržištu, izjavila je danas Tanjugu menadžer za odnose s javnošću Verano Motorsa, Marijana Sekulić, povodom dobijanja priznanja za uspešan promotivni nastup na Sajmu automobila.

Generalnom distributeru Pežoovih automobila za Srbiju je priznanje za uspešan promotivni nastup dodelilo Udruženje za tržišne komunikacije Srbije.  Sekulićeva je dodala da je organizator prepoznao trud i napor Verano Motorsa da u što boljem svetlu predstavi brend Pežo.

"Ovo priznanje je dokaz da poslujemo po najvišim standardima i da zadovoljavamo ne samo potrebe vožaca Pežoa i posetilaca sajma, već i organizacija koje cene jedan ovakav nastup", istakla je Sekulić.

Ona je podsetila da je Verano Motors na Sajmu automobila "izašao sa čak pet noviteta ili premijera", a posetioci sajma su najviše interesovanja pokazali za modele 208 i 301.

"Pežo 301 će u narednom periodu u toku marketinških i promotivnih kampanja biti veoma zastupljen, a ovaj model pokazuje da Pežo nudi odličan odnos cene i kvaliteta što znači da će biti dostupan širem broju kupaca", ocenila je Sekulić.

Ona je pozvala potencijalne kupce da nakon sajma posete salon Verano Motorsa "Blu Boks" i testiraju vozila, a na snazi će ostati određeni popust pri kupovini automobila.

Galerija fotografija:

Tagovi: Verano motors, nagrade, Sajam automobila, automobili

Share