Novi Blekberi Z10 od danas u ponudi Vip-a

Mobilni aparat Blekberi Z10, novi adut kanadskog proizvođača mobilnih uređaja RIM (Researć in Motion), od danas je dostupan u Vip ponudi, saopšteno je iz te kompanije.

Foto VIP

BEOGRAD - Mobilni aparat Blekberi Z10, novi adut kanadskog proizvođača mobilnih uređaja RIM (Researć in Motion), od danas je dostupan u Vip ponudi, saopšteno je iz te kompanije.

Blekberi Z10 poseduje ekran dužine 4,2 inča osetljiv na dodir, kameru od osam mega piksela, i 1,5 GHz dual kor procesor sa 2GB RAM-a. Zahvaljujući poboljšanjima, u vidu visoke gustine piksela i tehnologije ekrana, prikaz je jasniji i oštriji u rezoluciji 1280 x 768 sa 356 piksela po inču, navodi se u saopštenju.

Z10 poseduje mikro HDMI izlaz za puštanje prezentacija direktno s telefona i napredne senzore za razmenu informacija dodirom. Uređaj radi na novoj Blekberi 10 platformi, koja uključuje i Blekeberi hab (Hub), odnosno jedinstveno mesto za upravljanje ličnom i poslovnom komunikacijom, mejlovima, porukama i notifikacijama s društvenih mreža.

Poslovni korisnici mogu da koriste sve prednosti Blekberi enterprajz servisa 10, poput opcije Blekberi balans, koja razdvaja poslovne mejlove, aplikacije i podatke od privatnih, i čini ih sigurnim. 

Za razliku od ranijih Blekberi operativnih sistema i telefona, za uređaje na novoj Blekberi platformi nema dodatne mesečne pretplate za usluge. Blekberi Z10 je dostupan u Vip centrima u crnoj i beloj varijanti, uz naknadu za aktivaciju od 19.990 dinara u Smart 5000 tarifi, navodi se u saopštenju.

Tagovi: VIP Mobile, blekberi, mobilni telefoni

Share